Menu

Het team van BouwTalent Zuid staat voor je klaar.

Van links naar rechts:

Maak kennis met:

Susan Kerckhoffs, directeur en oprichter van de Stichting, aanspreekpunt voor alle zaken, maar ook in haar rol als contactpersoon voor het bedrijfsleven en coach voor (met name) civiele studenten.
Bereikbaar via: 06-15 83 83 07 of susan@bouwtalent-zuid.nl

Monique Teurlings, talentcoach van BouwTalent, met als voornaamste taak om het merendeel van de studenten te begeleiden. Daarmee staat ze in nauw contact met de leerwerkbedrijven.
Bereikbaar via: 06-50 50 87 70 of monique@bouwtalent-zuid.nl

Gerard Strien, adviseur van BouwTalent, met name bezig met het werven van leerwerkplekken, maar ook in beperkte mate met het begeleiden van studenten en met een aantal projecten.
Bereikbaar via: 06-54 68 21 55 of gerard@bouwtalent-zuid.nl

Luke Fisser, pr-medewerker, die zich ook inzet voor allerlei hand- en spandiensten. Luke wil over een paar jaar ook talentcoach worden en daar gaan we hem intern voor opleiden. Luke is nu nog bezig met zijn opleiding tot docent.
Bereikbaar via: 040-258 40 30 of luke@bouwtalent-zuid.nl

Ook na 10 jaar doen we dit nog steeds met ontzettend veel passie, enthousiasme en drive om jou te helpen aan een mooie loopbaan binnen de bouw of u als bedrijf te helpen aan een gemotiveerde, leergierige en kritische opgeleide professional.