Menu
Zuid

Bedrijven BouwTalent Zuid 2018-2019

Zie hier alle bedrijven waar onze studenten nu geplaatst zijn. We zijn super trots op deze mooie lijst met leerwerkbedrijven!

Noord

BouwTalent ook voor Havisten

Zie flyer voor meer informatie:

Flyer Havisten

Zuid

Sociaal Jaarverslag BouwTalent Zuid

Via ons sociaal jaarverslag kunt u alle gegevens over de studentenaantallen in 2017 en de drie voorgaande jaren overzien. De instroomcijfers, het uitleenpercentage en het gemiddeld aantal studenten staan allemaal voor u weergegeven.

Klik hier om ons sociaal jaarverslag van 2017 in te zien.

Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Noord

Gediplomeerden BouwTalent Noord 2018

Vroni den Besten, Gerwin Meinders, Jelmer de Man, Egbert Abbink, Nick van Moorst, Manon Storms en Dennis Blok hebben hun diploma AD Bouwkunde behaald en Johnny Janmaat ronde zijn Bachelor  opleiding Bouwkunde succesvol af. Wij feliciteren de geslaagden en wij wensen hen een succesvolle toekomst in de bouwnijverheid.

Noord

Nieuwe Facebookpagina BouwTalent Noord

Volg je de nieuwe Facebookpagina van BouwTalent Noord al? Ga naar https://www.facebook.com/BouwTalentNoord/ en druk op Vind ik leuk!

Zuid

Inventarisatie Leerwerkplekken

BouwTalent is inmiddels weer gestart met intakegesprekken van nieuwe potentiële duale studenten die eind augustus 2018 starten met hun HBO-studie.

Voor al deze aankomende talenten zoeken wij per eind augustus weer een leerwerkplek!

BENT U KLAAR VOOR ONS NIEUWE TALENT? Meldt u dan nu aan via:

https://www.formdesk.com/bouwtalentzuid/inventarisatie_LWP

Noord

Open dag 7 april

In het cursusjaar 2018/2019 bieden wij ook gediplomeerde Havisten (met het profiel Natuur & Techniek) de mogelijkheid om vanaf het eerste studiejaar bij BouwTalent te starten met de HBO opleiding Bouwkunde.

Kom op zaterdag 7 april naar de Open dag van Hogeschool Windesheim in Almere. De open dag is van 10:00 – 14:00 uur. Adres gegevens kun je vinden via www.windesheimflevoland.nl. Wil je gelijk al meer informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met de projectleider van BouwTalent, te weten Gert Meijer (06 – 22.95.73.88).

Zuid

Nieuw Telefoonnummer

Vanaf januari 2018 zijn we centraal te bereiken op een nieuw telefoonnummer: 085 – 489 47 30. Ons oude telefoonnummer komt  te vervallen. Daarom vragen we aan al onze studenten, klanten en relaties dit oude nummer te verwijderen en ons te bellen op ons nieuwe telefoonnummer.
Via dit telefoonnummer kunt u, via een keuzemenu, worden doorverbonden met de gewenste werknemer van BouwTalent. Tevens is dit de manier om onze administratie te bereiken. Vragen? Neem gerust contact met ons op, of mail: info@bouwtalent-zuid.nl

Zuid

Kerstsluiting

Houdt u er rekening mee dat wij in week 52 en week 1 gesloten zijn i.v.m de kerstvakantie. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met Luke Fisser – 06 10 27 95 20

Zuid

Alle bedrijven met studenten!

Zie hier alle bedrijven waar op dit moment studenten van BouwTalent geplaatst zijn. Bij sommige bedrijven zijn zelfs meerdere studenten in dienst. Een mooie club bedrijven die de meerwaarde ziet van het opleiding van hoogopgeleid personeel voor de sector. Wij zijn er trots op!

FOTO_Huidige bedrijven_170927_LF_def

FOTO_nieuwe bedrijven_170902_LF_def