Menu
Zuid

Leerwerkplekken gezocht!

Dit jaar hebben we een groot aantal startende duale studenten die vanaf september gaan beginnen met hun opleiding aan Avans Hogeschool. Voor 31 studenten zijn we nog op zoek naar een geschikte leerwerkplek. 23 Jongens en meiden die gaan starten aan de duale variant van de Bouwkunde opleiding hebben nog geen leerwerkplek. Verder zijn nog 8 civiele studenten op zoek naar een plek. In verhouding tot andere jaren hebben we dus ook een groot aantal instromers voor de civiele opleiding.

Deze civiele jongens zijn op zoek naar een leerwerkplek in de volgende regio’s: Gorinchem, ’s-Hertogenbosch/Oss, Tilburg, Eindhoven en Venlo.

Voor de Bouwkunde studenten zijn we in heel de zuidelijke provincies (incl. Zuid-Holland en Gelderland) op zoek naar geschikte leerwerkplekken. Dit jaar zijn nog 5 Zeeuwse studenten op zoek naar een plek in Zeeland. Daarnaast is er een grote concentratie studenten gevestigd in Tilburg. Maar liefst 8 studenten zijn op zoek naar een leerwerkplek in de regio Tilburg.

Bent u of kent u degene die deze talenten een geschikte omgeving kan bieden om in de praktijk te leren? Meld je dan nu aan via http://www.bouwtalent.nl/extra/informatie-voor-bedrijven/ of neem contact op met Susan@bouwtalent-zuid.nl

Bekijk alle nieuwsberichten